Oeteldonkstijl

Oeteldonk embleem portemonnee - Giro 11-11

Super handig embleem om al je pasjes en geld in kwijt te kunnen tijdens carnaval!

Emblemen zijn niet weg te denken tijdens carnaval in Oeteldonk. Maar tegenwoordig zie je in andere steden tijdens carnaval ook steeds meer emblemen. Vooral in Kruikenstad zijn er steeds meer emblemen te vinden. Maar in Oeteldonk is dit al jaren zo. Ieder jaar komt er een nieuw jaarembleem uit. Maar ook worden er ieder jaar nieuwe emblemen bedacht met recente gebeurtenissen er op. Zo is dit jaar het wijnen embleem erg populair.

Bijzondere Oeteldonk emblemen


Ook zijn er ieder jaar weer ander soort emblemen. Zo hebben we een aantal jaar geleden de hartjes emblemen met pailletten op de markt gebracht. Dit jaar komen we met iets compleet nieuws namelijk het portemonnee embleem! De naam zegt het al, een portemonnee en een embleem in één. Ideaal om al je pasjes en geld te bewaren tijdens carnaval. Want we weten allemaal dat met een slokje op het nog wel eens zoeken is naar je portemonnee. Nu niet meer dus! Met dit embleem raak je niets kwijt tijdens carnaval en heb je altijd alles bij de hand om te kunnen bestellen!

De beste Oeteldonk producten tegen de laagste prijs!


Ons assortiment is super breed en ieder jaar komen we weer met nieuwe producten. Zoals bijvoorbeeld onze nieuwe fanny pack. Maar naast dat ons assortiment lekker breed en super origineel is, betaal je nooit te veel bij Oeteldonkstijl! Wij doen er alles aan om de goedkoopste van Nederland te zijn. Ook zijn onze producten van goede kwaliteit, altijd waar voor je geld dus!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
9.5