Oeteldonkstijl

Oeteldonk embleem - Jungske

Super tof embleem voor op de Oeteldonk jasjes van alle jungskes!

Emblemen zijn niet meer weg te denken tijdens carnaval in Oeteldonk. Elk jaar worden er nieuwe emblemen bedacht met recente gebeurtenissen of uitspraken er op. Jungske oftewel jongetje is een begrip in Brabant en dit toffe embleem mag zeker niet ontbreken op alle Oeteldonk jasjes van alle jungskes.

Oeteldonkse kleding

Bij de kleding die in Oeteldonk wordt gedragen horen natuurlijk accessoires zoals een Oeteldonk armbandje, een Oeteldonk sjaal en een Oeteldonk haarbandje. Uiteraard draait het uiteindelijk allemaal om de Oeteldonk emblemen, deze mogen in ieder geval niet ontbreken! Gelukkig hebben wij een breed assortiment met emblemen!

Jungske embleem met de laagste prijsgarantie

Ons assortiment aan Oeteldonk emblemen is super breed en wordt elk jaar weer aangevuld met nieuwe producten. Niet alleen zijn wij super origineel, je betaalt bij ons ook nooit te veel. We doen er alles aan om onze emblemen voor de goedkoopste prijs van Nederland aan te bieden. Je krijgt waar voor je geld! Wanneer je het jungske embleem op werkdagen voor 18:00 uur besteld, heb je deze de volgende dag al in huis!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
2.25