Oeteldonkstijl

Oeteldonk embleem - Mij nie bellen

Mij nie bellen he jongens! Hét Oeteldonk embleem voor op je jasje.

Oeteldonk embleem mij nie bellen
Mij nie bellen, om deze uitspraak kom je voortaan niet meer heen. Heel Brabant zegt het en ook in meerde televisieprogramma’s komt deze uitspraak terug zoals in Chateau Meiland. Mij nie bellen betekent eigenlijk hetzelfde als de uitspraak ‘ik zoek het niet’. Het betekent dat je ergens geen zin in hebt of iets niet wil doen.

Oeteldonk emblemen en andere kleding

Oeteldonk heeft zijn eigen stijl en eigen kleding. De markt hierin wordt steeds groter en groter en elk jaar worden er nieuwe emblemen ontworpen. Oeteldonk wordt steeds populairder en ook buiten Den Bosch komen mensen van heinde en verre om Oeteldonk met ons te vieren. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde toch! De basis van Oeteldonk kleding bestaat uit een Oeteldonk sjaal en een jas met Oeteldonk emblemen erop. Daarnaast wordt de Oeteldonk kleding vaak nog opgefleurd met accessoires.

Oeteldonk emblemen op Oeteldonkstijl.nl

Wij kopen onze Oeteldonk emblemen rechtstreeks in. Wij ontwerpen onze Oeteldonk emblemen ook bijna allemaal zelf. Hierdoor kunnen we deze aanbieden tegen de laagste prijs van Nederland. Daarbij staat de klant ook bij ons op nummer 1. Wanneer je onze Oeteldonk emblemen op werkdagen voor 18:00 uur besteld, heb je deze de volgende dag al in huis!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 158
9.2
158 Beoordelingen
"Uitstekende snelle service!
Artikel teveel besteld en zonder problemen teruggestuurd en geld terug gekregen. Vriendelijke klantenservice aan de telefoon."
Ook iets voor jou?
Goedkope oeteldonkse emblemen kopen

Oeteldonk embleem - Meske

Een kei mooi Oeteldonks embleem voor op de jasjes van alle Oeteldonkse meskes!

Vanaf
2,25
Per stuk
3.62