Oeteldonkstijl

Oeteldonk embleem - Rugembleem Bossche draak

Met dit prachtige Oeteldonk embleem met de Bossche draak laat je zien dat je een echte Bosschenaar bent!

De Bossche draak, wie kent het niet? De Bossche draak is een van de grootste herkenningspunten van ’s-Hertogenbosch. Prachtig om dit rugembleem verspreid te hebben over de gehele achterkant van jouw jasje of boerenkiel! Het embleem heeft in totaal een lengte van 20cm, ideaal als rugembleem dus! De kleuren goud en zwart zorgen voor een chique uitstraling maar wel tegen een lage prijs!

Brul van de daken dat je een Bosschenaar bent met dit prachtige rugembleem!

Zoals gezegd is de Bossche draak een van de grootste herkenningspunten. Prachtig om deze op je rug te hebben, en aan iedereen te laten zien dat je een echte Bosschenaar bent! Om het toch een beetje Oeteldonks te houden kan je natuurlijk een prachtige Oeteldonk sjaal of al onze andere Oeteldonkse artikelen! Hiermee laat je zien dat je naast een Bosschenaar ook een echte Oeteldonker bent!

Oeteldonk emblemen tegen een enorm lage prijs!

Oeteldonk staan bekend om de gezelligheid en natuurlijk de eenmansschap. Iedereen in Oeteldonk draagt een boerenkiel of een jasje om te zien dat iedereen gelijk is. en dat is het mooie aan Oeteldonk, iedereen is gelijk! Alsnog blijkt een leuk jasje of een leuke kiel met emblemen best wel duur, en daar willen wij iets aan doen! Wij bieden al onze Oeteldonk artikelen aan tegen een enorm lage prijs!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 306
9.2
306 Beoordelingen
"Super
Netjes gebeld omdat de maat die ik besteld had niet te leveren was"
6.45