Oeteldonkstijl

Oeteldonk embleem - Skyline

Met een Oeteldonks embleem de hele stad op je jasje of kiel dragen? Dat kan!

De prachtige Bossche skyline, nu op je embleem! Zie de Oeteldonkse kleuren samensmelten met de Brabantse vlag en de prachtige skyline op de achtergrond. Dit en vele andere emblemen zijn hier te vinden: Oeteldonk emblemen. Allemaal met een uniek en zelfontworpen design. Bezichtig de prachtige Sint-Jan, de Drakenfontein, het Stadshuis en nog veel meer! De lengte van dit embleem maakt deze geschikt voor op de mouw, op de schouder of op de kraag. Alle emblemen zijn voorzien van een lijmlaag waarmee deze gemakkelijk te bevestigen is!

Het kenmerkende beeld van de stad !

Met dit embleem hoor je tussen de Bossche menigte! In Oeteldonk is het een traditie om tijdens de carnaval om een jasje om boerenkiel te dragen. Dit zit helemaal vol dit soort emblemen en er word ook een gebreide Oeteldonk sjaal. bij deze outfit gedragen. Vanaf 11-11 gaan daar alle remmen los en heet ’s-Hertogenbosch officieel Oeteldonk

Voor wie zijn de Oeteldonk emblemen?

Zoals gezegd is carnaval een feest van gezelligheid en verbroedering. Nooit ziet u zoveel mensen samen feest vieren, bekende maar zeker ook onbekende van elkaar. Daarom kunnen we ook met recht zeggen dat Oeteldonkse carnaval een feest is voor iedereen; van jong tot oud en van Bosschenaren tot Randstedelingen. Iedereen is welkom in Oeteldonk. De kleuren rood-wit-geel staan centraal in de kleding en de Oeteldonk emblemen zitten op het jasje of op de boerenkiel! En dit allemaal voor een van de laagste prijzen van de stad! En voor 18:00 besteld betekend morgen in huis!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 306
9.2
306 Beoordelingen
"Super
Netjes gebeld omdat de maat die ik besteld had niet te leveren was"
1.75