Oeteldonkstijl

Oeteldonk embleem - Skyline groot

Het mooiste van Oeteldonk in een embleem verkrijgbaar!

Daar is die weer! De skyline van ons mooie Oeteldonk. Op dit embleem staat al het trots van de Brabantse hoofdstad. Zo zie je de onze ouwe St. Jan, het gemeentehuis, de Bossche draak en de Sint-Catharinakerk. Dit allemaal aangevuld met de vlag van Noord-Brabant en de kleuren van Oeteldonk. Door dit embleem op uw jèske of boerenkiel te bevestigen laat je de rest van stad zien dat je een echte Oeteldonker bent! Ook valt deze perfect te combineren met de rest van onze Oeteldonk emblemen.

New York City of Los Angeles, nee! Den Bosch heeft de mooiste skyline!

Den Bosch is prachtig, en niet alleen voor de toeristen die hier langskomen voor Jheronimus Bosch. Maar ook voor de Bosschenaar zelf. En al helemaal tijdens carnaval, wanneer de stad om gedompeld wordt tot Oeteldonk. De kleuren rood, wit en geel zijn overal terug te vinden, mensen lopen met jassen vol emblemen rond en er worden liters bier gedronken. Iedereen draagt een gebreide Oeteldonk sjaal en het Brabants worstenbrood is niet meer aan te slepen. Voeg dit embleem toe aan een jas die jaren deze gebeurtenis gaat meemaken, en draag deze met trots!

Het prachtige Oeteldonk skyline embleem voor een zacht prijsje!

Je wilt tijdens carnaval natuurlijk zo veel mogelijk geld uitgeven aan de echte carnavalstijd, en zo min mogelijk aan de voorbereidingen ervan. Maar een echte Oeteldonker koopt jaarlijks toch emblemen bij voor zijn jèske of boerenkiel! En daarom betaal je bij Oeteldonkstijl nooit teveel voor de prachtige zelf ontworpen emblemen. Wil je er meerdere voor je vriendengroep? Dan kun je ze ook per 12 stuks kopen! Zo kosten ze nog minder per stuk!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 306
9.2
306 Beoordelingen
"Super
Netjes gebeld omdat de maat die ik besteld had niet te leveren was"
2.25