Oeteldonkstijl

Oeteldonk embleem - Oeteldonk hart roos

De mooiste Oeteldonk emblemen van heel Den Bosch!

Mensen zeggen wel is: "je houd er van, of je haat het". Wij geloven bijna niet dat je het geliefde Oeteldonk kan haten. Dit mooie feest is een begrip opzich geworden de afgelopen jaren. Oeteldonk trekt steeds meer en meer bezoekers naar zich toe. Elk jaar wordt het weer grootser! Bij een echte Oeteldonker kleurt het hart rood, wit, geel en is het er al met de paplepel ingegoten. Wanneer je in Oeteldonk carnaval gaat vieren weet je gewoon dat je een prachtig feest gaat meemaken! Iedereen is enthousiast en iedereen feest met elkaar mee.

Waarom Oeteldonk emblemen?

Oeteldonk emblemen bestaan al sinds 1962 en in het begin was een Oeteldonk jaar embleem een ode aan een speciale gebeurtenis of een jubileum van een carnavalsclub. Sinds 1995 zijn de Oeteldonk jaar emblemen geweid aan het thema van dat jaar. Elk jaar wordt er weer een ander Oeteldonk embleem officieel benoemd als jaarembleem. Deze jaarlijkse Oeteldonk emblemen worden dan door alle Oeteldonkers op hun boeren kiel of jas geplaatst. Naast de boeren kiel of jas met de Oeteldonk emblemen, wordt de Oeteldonk kleding gecombineerd met een Oeteldonk sjaal en een paar Oeteldonk handschoenen. Daarnaast worden er nog vaak veel andere Oeteldonk accessoires bij gedragen.

Oeteldonk emblemen bij Oeteldonkstijl.nl

De Oeteldonk emblemen bij Oeteldonkstijl zijn, uiteraard, van top kwaliteit! En de Oeteldonk emblemen zijn niet alleen van top kwaliteit, nee, ze zijn ook nog is het goedkoopste van heel Nederland! Op Oeteldonkstijl bieden we namelijk de laagste prijsgarantie aan op al onze Oeteldonk kleding en Oeteldonk emblemen!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 309
9.2
309 Beoordelingen
"goede service en heel snel!!
Ik kreeg een verkeerde bestelling binnen. Na een mail kreeg ik direct reactie en was het heel snel opgelost. Super!"
4.95