Oeteldonkstijl

Oeteldonk embleem - Brabant

Laat je liefde voor de mooiste provincie van Nederland met dit prachtige Noord-Brabant embleem!

Carnaval is de mooiste tijd van het jaar, en al helemaal in het mooie Brabant! Daarom hebben wij van Oeteldonkstijl een prachtig Brabant embleem ontworpen. Met deze kenmerkende letter en mooie vlag op de achterkant laat je met gemak aan de andere carnavalsvierder zien dat je een echt Brabander bent, naai deze gemakkelijk op uw jèske of boerenkiel of strijk deze er op met een strijkijzer. Als je carnaval in Oeteldonk viert is het natuurlijk wel van belang dat je een Gebreide Oeteldonk sjaal draagt.

Hoe meer Oeteldonk emblemen hoe beter!

Het is allang niet meer vanzelf spreken om in Oeteldonk aan te komen met een SWAT-verkleedpak, alleen de kleine kinderen verkleden zich nog maar de echte Oeteldonkers zien er als volgt uit; een Oeteldonk sjaal en eventueel handschoenen, een Oeteldonkse kiel of een jasje met, vanzelfsprekend, de Oeteldonk emblemen van Oeteldonkstijl! Hiermee ben je klaar voor de carnaval!

Een prachtig Brabant embleem, en dat voor de laagste prijs!

Samen met onze andere prachtige Oeteldonk emblemen Kun je bij Oeteldonkstijl terecht! Deze zijn namelijk allemaal op eigen design gemaakt en daarmee ook nog eens reuze origineel! Je hebt bij ons de keus uit heel veel soorten en maten, dus voor iedereen is er wat te vinden! Oeteldonkstijl koopt grootschalig in en zorgt voor een lagere stukprijs. Als je voor 18:00 besteld krijg je het de volgende werkdag in huis!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 306
9.2
306 Beoordelingen
"Super
Netjes gebeld omdat de maat die ik besteld had niet te leveren was"
4.49