Oeteldonkstijl

Oeteldonk bretels - Kikker

Upgrade je carnavalsoutfit met deze leuke Oeteldonk bretels!

Voorheen vierden alleen Bosschenaren en Brabanders carnaval, maar de tijden zijn veranderd. Inmiddels is de rest van Nederland ook in de ban van carnaval en in de ban van Oeteldonk. Den Bosch is inmiddels uitgegroeid tot de grootste en meest bekende carnavalsstad van Nederland. Het is gewoon een begrip!

Oeteldonkse bretels met kikker om je outfit compleet te maken

Als je ooit carnaval gevierd hebt in Den Bosch dan ken je de klederdracht. Het is eigenlijk heel simpel: het jasje met de Oeteldonk emblemen en de rood-wit-gele Oeteldonk sjaal.Dit is de basis voor als je carnaval gaat vieren in Den Bosch. In sommige kroegen kom je soms zelfs niet binnen als je je niet houdt aan deze dresscode. Uiteraard begrijpen we dat je je outfit een beetje op wilt vrolijken. Dat gaat zeker lukken met deze Oeteldonkse bretels met kikker!

De Oeteldonkse bretels met kikker kopen bij Oeteldonkstijl.nl

De Oeteldonkse bretels met kikker is verkrijgbaar tegen de laagste prijsgarantie. Dit kunnen wij garanderen doordat wij onze Oeteldonk producten zelf grootschalig importeren vanuit de fabriek. Door deze manier kunnen we grote stapelkortingen krijgen op de stukprijs en daarbij zit er geen tussenschakel zoals een groothandel tussen. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat we de laagste prijsgarantie kunnen bieden. Daarnaast vinden we een snelle levering ook heel belangrijk. Wanneer je je bestelling op werkdagen voor 18:00 uur bij ons plaatst, heb je het de volgende dag al in huis!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 306
9.2
306 Beoordelingen
"Super
Netjes gebeld omdat de maat die ik besteld had niet te leveren was"
7.25