Oeteldonkstijl

Oeteldonk petticoat meisjes

Deze prachtige Oeteldonk petticoat is een must-have tijdens de carnaval!

Een petticoat is een rokje wat bekend is sinds de jaren 50, het is een soort onderjurk en past daardoor perfect onder je kostuum tijdens de feestdagen in Oeteldonk. Het rokje is makkelijk aan te trekken, er zitten elastische banden aan de binnenkant verwerkt waardoor deze makkelijk blijft zitten. Het dan dus prachtig onder je prinsessenjurkje of ander kostuum tijdens carnaval!

Een petticoat rood-wit-geel is wat ik wil

Natuurlijk is dit niet zomaar een petticoat! Deze petticoat draagt de Oeteldonkse kleuren rood, wit en geel en past daarom perfect bij je andere Oeteldonk kleren. Dus ook onder de jasje of kiel, niks is te gek! Draag ook bij je jasje onze Oeteldonk emblemen en een Oeteldonk sjaal zo laar je zien dat je een echte Oeteldonker bent. Dus scoor deze mooie petticoat en dans de carnaval in.

Een Oeteldonk petticoat voor een leuk prijsje en snel aan huis? Dat kan!

Oeteldonkstijl zorgt ervoor dat je niet teveel betaald voor je Oeteldonk artikelen, en als je voor een grote groep wilt inkopen kan dat ook! Wij hanteren namelijk vriendenprijsjes. Dit betekend dat je per 12 stuks besteld en dat je hierdoor een lagere stukprijs betaald. Daardoor ben je dus nog steeds goedkoper uit. Alle artikelen die voor 18:00 besteld zijn worden de volgende werkdag bezorgt!
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"