Oeteldonkstijl

Rode boerenzakdoek

Kleed jouw boerenkiel extra aan met deze rode boerenzakdoek

Oeteldonk boerenzakdoek
Een Oeteldonkse kiel is de autenthieke klederdracht van het prachtige Oeteldonk. En daar hoort natuurlijk ook een boerenzakdoek. Deze boerenzakdoek kan je voor veel verschillende dingen gebruiken en is daarom ook multifunctioneel! Normaal gesproken werden deze zakdoeken gebruikt als versiering voor de nek. Deze werd omgeknoopt met de knoop naar voren en de punt achter. Dit word hedendaags nog steeds zo gedaan. Maar dus ook nog voor veel meer andere dingen!

De boerenzakdoek is de oplossing voor alles!

De carnavalsdagen worden ieder jaar helaas steeds kouder. Helaas is er bijna niet aan te ontkomen, verkoudheid. Met deze boerenzakdoek kan je natuurlijk de echte functie van een zakdoek handhaven, een beetje saai vind je niet? De boerenzakdoeken worden vooral gebruikt als bandana, dat is versiering voor op je hoofd, of als versiering voor de polsen. Hierdoor geef je aan je moderne kiel toch nog iets authentieks!

Boerenzakdoeken tegen een enorm lage prijs!

De autenthieke boerenzakdoek is een hartstikke leuke versiering en daarentegen ook tegen een erg lage prijs! Oeteldonk is een feest voor iedereen en daarom proberen wij altijd de laagste prijs te bieden. Dit doen wij ook bij onze Oeteldonkse sjaals. Vanaf nu kun je ook je eigen embleem ontwerpen en laten produceren tegen natuurlijk een lage prijs!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 157
9.1
157 Beoordelingen
Ook iets voor jou?
Oeteldonk erekoord

Oeteldonk erekoord

Pimp je Oeteldonkjasje met dit Oeteldonk erekoord! Een perfecte toevoeging.

Vanaf
3,35
Per stuk
Oeteldonk keycord

Oeteldonk keycord

Raak niks meer kwijt tijdens carnaval met deze Oeteldonk keycord!

Vanaf
0,99
Per stuk
Oeteldonk veters

Oeteldonk veters 120 cm

Unieke Oeteldonk veters om jouw schoenen te voorzien van de Oeteldonkse kleuren!

Vanaf
2,99
Per 2
1.09