Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Rode boerenzakdoek

Kleed jouw boerenkiel extra aan met deze rode boerenzakdoek

Beschrijving

Een Oeteldonkse kiel is de autenthieke klederdracht van het prachtige Oeteldonk. En daar hoort natuurlijk ook een boerenzakdoek. Deze boerenzakdoek kan je voor veel verschillende dingen gebruiken en is daarom ook multifunctioneel! Normaal gesproken werden deze zakdoeken gebruikt als versiering voor de nek. Deze werd omgeknoopt met de knoop naar voren en de punt achter. Dit word hedendaags nog steeds zo gedaan. Maar dus ook nog voor veel meer andere dingen!

De boerenzakdoek is de oplossing voor alles!

De carnavalsdagen worden ieder jaar helaas steeds kouder. Helaas is er bijna niet aan te ontkomen, verkoudheid. Met deze boerenzakdoek kan je natuurlijk de echte functie van een zakdoek handhaven, een beetje saai vind je niet? De boerenzakdoeken worden vooral gebruikt als bandana, dat is versiering voor op je hoofd, of als versiering voor de polsen. Hierdoor geef je aan je moderne kiel toch nog iets authentieks!

Boerenzakdoeken tegen een enorm lage prijs!

De autenthieke boerenzakdoek is een hartstikke leuke versiering en daarentegen ook tegen een erg lage prijs! Oeteldonk is een feest voor iedereen en daarom proberen wij altijd de laagste prijs te bieden. Dit doen wij ook bij onze Oeteldonkse sjaals. Vanaf nu kun je ook je eigen embleem ontwerpen en laten produceren tegen natuurlijk een lage prijs!

Details

De boerenzakdoek heeft de volgende eigenschappen:

• De boerenzakdoek heeft de volgende afmetingen: 53x53 cm
• Gemaakt van 100% katoen
• De boerenzakdoek is rood van kleur

Levertijd

Niet voorradig, wij verwachten:

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.