Oeteldonkstijl

Oeteldonk stropdas

De stropdas, voor de Oetel die er chique bij wil lopen tijdens carnaval!

In de Bossche kroegen kan de temperatuur aardig oplopen met een jas en een Oeteldonk sjaal. Voor de mensen die daar niet tegen kunnen maar toch iets aan willen hebben wij het perfecte alternatief! De Oeteldonkse stropdas! In tegenstelling tot een traditionele stropdas hoef je deze niet zo strak te hebben, dus los gaan kan je zeker! Deze stropdas heeft een makkelijk verstelbaar elastiek aan de achterkant waarmee je deze losser of strakker kan doen.

Oeteldonkse stropdas voor de mooie nachten in Oeteldonk

Zie je het al voor je? Een mooie dag aan de optocht in Oeteldonk. Jèske aan, stampvol met Oeteldonk emblemen en een biertje in je hand. En dan een prachtige Oeteldonk stropdas. Je dag kan niet meer stuk! En dan terwijl je kijkt naar de prachtige wagens in de optocht breekt de zon door. Oeteldonk, het perfect plaatje.


Stropdas voor de laagste prijsgarantie!

Wij van Oeteldonkstijl snappen dat je niet teveel wilt betalen voor je Oeteldonk artikelen. En omdat wij zelf als Bosschenaren in hart en nieren graag met de klant meedenken kopen wij groot in. Dit zorgt ervoor dat wij de laagste prijs kunnen bieden, en als je per 12 stuks inkoopt dan hanteren wij ook nog eens een vriendenprijsje!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
6.99