Oeteldonkstijl

Oeteldonk kinderjurkje / sjaal

Een multifunctioneel jurkje! Kan namelijk ook gebruikt worden als sjaal!

Carnaval in Den Bosch heeft de laatste jaren steeds meer en meer naamsbekendheid gekregen. Oeteldonk is zelfs elk jaar weer op nationaal nieuws weer te zien. Maar waarom laten ze meestal dan Oeteldonk zien? In Oeteldonk is de sfeer natuurlijk veruit het aller mooiste! Daar loopt iedereen in een boeren kiel of jas met daarop vele Oeteldonk emblemen. Daarbij is in Oeteldonk overal de rood wit gele kleur terug te vinden! Deze typische kleuren vind je terug in de Oeteldonk sjaal, de vele Oeteldonk vlaggen die buiten hangen, allerlei accessoires en ook vaak zie je deze kleuren weer terug in de Oeteldonk emblemen!
Als echte Oeteldonker laat jij je kind de Oeteldonkse cultuur natuurlijk al vroeg beschouwen! Je ziet veel moeders en vader die met hun kind gezellig samen de stad in trekken om even dat Oeteldonkse gevoel op te snuiven. Als ouders wil je je dochtertje de Oeteldonk cultuur al zo vroeg mogelijk mee laten maken. En precies voor deze kleine Oeteldonkers hebben we een Oeteldonk jurkje in ons assortiment opgenomen! Deze kan tevens ook gebruikt worden als sjaaltje! Dit Oeteldonk kinderjurkje is erg rekbaar en past eigenlijk ieder kind.

Bij een klein Oeteldonk kinderjurkje hoort natuurlijk een klein prijsje!


Op Oeteldonkstijl.nl ben je altijd verzekerd van het kleinste prijsje op de Oeteldonkse markt die er bestaat! Dit komt omdat we voor iedereen dit prachtige feest toegankelijk willen maken. Daarom hebben wij naar een manier gezocht die zowel voor ons, als voor onze klant het meest gunstige én goedkoopste uit kwam. En dit zonder enige kwaliteit te verliezen op de prijs!


Warning: file_get_contents(/home/oetel/domains/oeteldonkstijl.nl/private_html/_Images/icon-ardn.svg): failed to open stream: No such file or directory in /home/expotis/domains/cms.expotis.nl/public_html/shared_pages/product_detail.php on line 89
Meer info

Warning: file_get_contents(/home/oetel/domains/oeteldonkstijl.nl/private_html/_Images/icon-arup.svg): failed to open stream: No such file or directory in /home/expotis/domains/cms.expotis.nl/public_html/shared_pages/product_detail.php on line 90
Minder info
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 607
9.2
607 Beoordelingen
"Snel bezorgd Mooi materiaal en snel bezorgd"
3.99