Oeteldonkstijl

Oeteldonk petticoat dames

Ga vrolijk en retro de carnaval door met deze Oeteldonk petticoat!

Petticoats, je ziet ze steeds vaker tijdens de carnaval! En daarom verkoopt Oeteldonkstijl het nu ook voor een zacht prijsje, deze zachte polyester petticoat heeft een elastische binnenkant waardoor deze heel makkelijk blijft zitten tijdens de wilde nachten van Oeteldonk! Draag het onder uw jèske of kostuum (met Oeteldonk emblemen) natuurlijk) en val op tussen de mensenmassa.

Een Oeteldonk petticoat als perfecte toevoeging van je carnavals outfit!

Als Oeteldonks wordt je geboren, vanaf keinds af aon is dit mirakel voor jou weggelegd. Je draagt een Oeteldonk sjaal, je hangt vanaf 11-11 de vlag buiten. En viert dan tijdens het voorjaar carnaval. Je hebt een Jèske of boerenkiel. Een boerenzakdoek of een sjaal en ieder jaar meer Oeteldonk emblemen. Als vrouw wil je zo nu en dan een lekker gek doen, een daarbij komt de Oeteldonk petticoat kijken als kledingstuk. Makkelijk en mooi, zo kan je als een echte danseres het voorjaar in!

Een Oeteldonk petticoat voor een zacht prijsje bij Oeteldonkstijl

Carnaval is een investeren waar iedereen jaarlijks ruim aan terugverdient in geluk, goede herinneringen en flinke katers. Daarom is het natuurlijk handig als je niet als consument voor alles de hoofdprijs betaald. En wij van Oeteldonkstijl snappen dat natuurlijk, daarom kopen wij ook groot in waardoor jij een lage prijs betaald. En als je voor een groep wilt bestellen ben je zelfs nog goedkoper uit! Ideaal toch?
9.2
263 Beoordelingen
"Super snel en keurig geleverd
Prima"