Oeteldonkstijl

Oeteldonk embleem - Proost!

Uniek Oeteldonk embleem met biertje, uiteraard tegen de scherpste prijs!

Oeteldonk is de naam van de stad 's-Hertogenbosch tijdens carnaval. Oeteldonk is echter al lang niet meer alleen voor de Bosschenaren; Oeteldonk is voor iedereen. We zien steeds Randstedelingen, gasten uit Utrecht en natuurlijk uit Limburg. Iedereen is welkom! Er wordt samen gedanst, gedronken en gelachen. Dat is waar Oeteldonk om draait; iedereen is gelijk. Dat komt zeker ook tot uiting in de kleding tijdens carnaval. De rood wit gele Oeteldonkse kleding kent iedereen en ook de typisch Oeteldonk emblemen zijn natuurlijk een gemeenschappelijk kenmerk van alle feestvierders!

Waarom je er goed aan doet om de Oeteldonkse emblemen te kopen


De rood wit gele Oeteldonk sjaal, feestartikelen en een jasje met de typisch Oeteldonkse emblemen; dat zijn de basisingrediënten voor een fantastische Oeteldonkse carnaval. Iedereen draagt dezelfde kleding en is in Den Bosch met hetzelfde doel; gezellig feesten met elkaar! Tijdens carnaval is iedereen gelijk, dat komt dus ook overduidelijk terug in de kleding.
Niet alleen daarom is het goed om het jasje met Oeteldonkse emblemen aan te doen tijdens carnaval, het geeft je ook nog eens een voorsprong wanneer je in de rij staat voor de kroegen. Steeds meer horeca eigenaren kiezen ervoor om grote groepen die niet in Oeteldonkse kleding zijn, te weigeren aan de deur.
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 309
9.2
309 Beoordelingen
"goede service en heel snel!!
Ik kreeg een verkeerde bestelling binnen. Na een mail kreeg ik direct reactie en was het heel snel opgelost. Super!"
3.5