Oeteldonkstijl

Oeteldonkse uitspraken - Pis nie lauw

Super mooi Oeteldonks embleem met herkenbare uitspraken, perfect voor ieder jasje of kiel!

Gij makt mijne pis nie lauw


Het zal jouw allemaal een worst wezen en trekt je niks aan van die onrust die er soms is, gij makt mijne pis nie lauw zedde gij dan. Het heeft dus niks te maken met je urine die onder de gemiddelde temperatuur zou zitten…………..is je pis nou wel lauw, dan zou ik even langsgaan bij de dokter. Wacht wel tot na carnaval, je wil natuurlijk niks missen! Overigens zijn er toch geen dokters beschikbaar, die zijn natuurlijk allemaal carnaval vieren in Oeteldonk.

Oeteldonkse kleding

Bij de kleding die in Oeteldonk wordt gedragen horen natuurlijk accessoires zoals een heuptasje of een leuke Oeteldonkse sjaal! Uiteraard draait het allemaal om de Oeteldonk emblemen die op het jasje of de boerenkiel worden bevestigd. Deze mogen in ieder geval niet ontbreken! Gelukkig hebben wij er hier genoeg van in ons assortiment.

Oeteldonkse uitspraak emblemen voor de laagste prijsgarantie

Ons assortiment aan Oeteldonk emblemen is heel breed en wordt elk jaar ook weer aangevuld met nieuwe producten. Naast dat we uniek zijn betaal je bij ons ook nooit teveel. We doen er alles aan om onze emblemen voor de goedkoopste prijs van Nederland aan te bieden. Je krijgt bij ons echt waar voor je geld! Wanneer je je bestelling bij ons op werkdagen voor 18:00 uur plaatst, heb je het de volgende dag al in huis!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 306
9.2
306 Beoordelingen
"Super
Netjes gebeld omdat de maat die ik besteld had niet te leveren was"
1.49