Oeteldonkstijl

Oeteldonkse uitspraken - Van de koart

Voor zo'n herkenbare uitspraak op een Oeteldonk embleem is er altijd nog wel plek op je jasje!

Hillemol van de koart


Zo zat dat je dus ook letterlijk niet meer weet waar je heen moet/gaat. Dit embleem is voor de echte koning pinteman onder ons, die zeggen dat ze het allemaal wel kunnen handelen maar nooit in de praktijk uitvoeren. Voordat ze het weten zijn ze weer hillemol van de koart. Gelukkig kan en mag dit allemaal tijdens carnaval en zeker in Oeteldonk.

Je Oeteldonk emblemen koop je bij ons!

Wij ontwerpen bijna al onze emblemen zelf. Hier besteden we ook veel aandacht en tijd aan. We willen namelijk dat onze Oeteldonk emblemen uniek, perfect en van goede kwaliteit zijn. Onze emblemen worden nog ouderwets met de hand getekend zodat ze een echte authentieke stijl hebben. Hierna worden ze gedigitaliseerd en doorgezet naar onze producent. Puurder en unieker krijg je ze niet!

Oeteldonkse emblemen met de laagste prijsgarantie

Doordat we steeds nieuwe artikelen bedenken en nieuwe emblemen ontwerpen wordt ons assortiment elk jaar breder en breder. We doen er daarom ook alles aan om onze producten aan te bieden voor de laagste prijs van Nederland. Je betaalt bij ons nooit teveel. Wanneer je onze producten op werkdagen voor 18:00 uur besteld, heb je ze de volgende dag al in huis!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 309
9.2
309 Beoordelingen
"goede service en heel snel!!
Ik kreeg een verkeerde bestelling binnen. Na een mail kreeg ik direct reactie en was het heel snel opgelost. Super!"
1.49