Oeteldonkstijl

Oeteldonkse uitspraken - Rechter broekzak

Super originele Oeteldonkse emblemen met typische uitspraken!

Ik kèk met m’n linker oog in m’n rechter broekzak


Ben je tijdens carnaval weer eens zo zat dat het tijd is om dit embleem hardop te gaan roepen; ik kék met m’n linkeroog in m’n rechter broekzak. Dan weet de rest ook gelijk hoe ver heen ge al bent. Speciaal voor diegene die al na een paar glazen de steegjes van de linker naar de rechter muur bewandelen hebben we dit embleem gecreëerd.

Oeteldonkse kleding

De absolute must have tijdens carnaval in Oeteldonk zijn de Oeteldonkse sjaal en het jasje met de Oeteldonk emblemen. Dit zijn dé basisingrediënten voor een geslaagd Oeteldonks carnavalsfeest. Bij de ultieme carnavalvierders is het Oeteldonkse jasje zo ontzettend vol met emblemen dat er geen enkele meer bij past. Tegenwoordig worden de Oeteldonkse emblemen op het jasje vaak gecombineerd met allerlei soorten emblemen. Neem ook eens een kijkje bij onze andere emblemen.

Oeteldonkse emblemen voor de laagste prijs

Bij ons betaal je nooit teveel voor een product. We bieden namelijk altijd de laagste prijsgarantie. Zie je een product van ons ergens anders goedkoper? Laat het ons dan weten dan passen we dit direct aan! Daarnaast houden we ook van een snelle bezorging. Wanneer je bij ons op werkdagen voor 18:00 uur een bestelling plaatst, heb je het de volgende dag al in huis!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 306
9.2
306 Beoordelingen
"Super
Netjes gebeld omdat de maat die ik besteld had niet te leveren was"
1.49