Oeteldonkstijl

Oeteldonkse uitspraken - Van achtère

Originele carnaval emblemen met een typische uitspraak!

Hoe hiette gij van achtère?


Sta je nou een tijdje met iemand te praten dan roep je na verloop van tijd deze gouden zin: hoe hiette gij van achtére? Waarschijnlijk ben je het na 5 minuten toch weer vergeten, maar toch altijd leuk om even te hebben geweten…. Toch?!

Oeteldonk emblemen voor op je Oeteldonk jas

Je zult in Oeteldonk niemand zien met een lege jas. Iedereen vult zijn of haar jas op met Oeteldonk emblemen. Deze heb je in allerlei soorten en maten. Je hebt typische Oeteldonk emblemen met de Oeteldonkse kleuren of met een kikker er op. Maar als je bij dit embleem bent beland dan zie je dat we ook andere Oeteldonkse uitspraken op een embleem hebben. Voor mensen die niet uit Brabant komen lijkt het misschien vreemde taal, maar voor Brabanders zijn het dagelijkse uitspraken. Super leuk om op je jas te hebben toch.

Oeteldonk emblemen voor de laagste prijsgarantie

We bieden altijd de laagste prijsgarantie. Zie je een van onze producten ergens anders goedkoper? Laat het ons dan vooral weten, dan passen wij de prijs direct voor je aan! We vinden een snelle verzending en bezorging ook heel belangrijk. Wanneer je je bestelling op werkdagen voor 18:00 uur bij ons plaatst, heb je het de volgende dag al in huis!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 306
9.2
306 Beoordelingen
"Super
Netjes gebeld omdat de maat die ik besteld had niet te leveren was"
1.49