Oeteldonkstijl

Oeteldonkse uitspraken - Ge naait er op

Bekende Oeteldonkse uitspraak op een embleem!

Ge naait er wir op, nie?


Ben jij ook altijd diegene die zich niet in kan houden tijdens carnaval qua uitgaves? Sta je daar weer in de kroeg heerlijk te feesten en iemand roep ‘’zullen we shotjes doen?’’ en voordat je het weet heb jij inderdaad een ronde shotjes gehaald, dus dan naai je er wir op? Aan het einde van de carnaval kijk je op je bankrekening en heb je weer spijt, maar die onvergetelijke momenten zijn natuurlijk onbetaalbaar. Speciaal voor deze mensen hebben we dit Oeteldonk embleem gemaakt. Gelukkig is dit embleem GEEN rib uit je lijf.

Waar staat Oeteldonk voor?

Oeteldonk staat voor gelijkheid en saamhorigheid, dit betekent ook dat iedereen in dezelfde kleding en kleuren gekleed gaat; rood, wit en geel. In steeds meer horecagelegenheden is het ook van belang dat je gekleed bent in de Oeteldonkse kleuren. Met een Oeteldonk sjaal zit je in ieder geval altijd goed!

Oeteldonk emblemen met de snelste verzending

Bij Oeteldonkstijl vinden we het belangrijk dat je niet te lang hoeft te wachten op je bestelling. We snappen het namelijk dat je je bestelling zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Wanneer je bij ons op werkdagen voor 18:00 uur een bestelling plaatst, heb je het de volgende dag al in huis! Daarnaast bieden we altijd de laagste prijs van Nederland!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
1.49