Oeteldonkstijl

Oeteldonkse uitspraken - Van wie

Super toffe emblemen met een typische Oeteldonkse uitspraak!

Van wie bende gij d’r e’ne?


Van wie bende gij d’r e’ne? Is de 2.0 versie van hoe hiette gij van achtére? Ook hierbij is het idee om dus naar de achternaam te vragen van de persoon in kwestie, die je dus voor alsnog tevergeefs na 5 minuten weer bent vergeten. Maarja dan hedde weer wa om over te zeveren he witte wel.

Geschiedenis van Oeteldonk

Oeteldonk bestaat al sinds 1882. Eigenlijk bestaat carnaval al sinds de 17e eeuw, echter was dit een feest om te vieren dat de winter goed verlopen was. Jaren daarna werd het feest gekoppeld aan de katholieke kerk en werd het feest gevierd voordat de katholieken gingen vasten. Nadat een bisschop uit Den Dungen het feest wilde gaan verbieden omdat de sfeer niet meer paste bij een katholiek feest, hebben een paar Bosschenaren besloten om er een serieuzer tintje aan te geven. Dit hebben ze gedaan door er een heel verhaal omheen te verzinnen. Tijdens carnaval veranderde elke Bosschenaar in een boer of durske. op deze manier werd iedereen gelijk. Vandaag de dag gaat deze traditie nog steeds hetzelfde. Hier komen dus alle boeren kielen vandaan.

Oeteldonkstijl heeft de mooiste en goedkoopste emblemen

Oeteldonkstijl heeft de allermooiste én goedkoopste Oeteldonk uitspraken emblemen. Al onze emblemen zijn met de hand geschetst en vervolgens gedigitaliseerd op de computer. Daarna worden deze naar onze fabrikant gestuurd en grootschalig geproduceerd. Deze laten we dan weer importeren via zeevracht. Op deze manier kunnen wij de laagste prijsgarantie bieden voor al onze klanten. Dit doen we niet alleen met Oeteldonk emblemen, maar ook met onze kleding zoals Oeteldonkse sjaals en jasjes.
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
1.49