Oeteldonkstijl

Oeteldonkse uitspraken - Gezeet gehad

Typische Oeteldonkse uitspraak op een prachtig embleem!

Hedde gij dè gezeet gehad?


Het is de laatste dag van carnaval en er worden nog wat dingen na besproken in de groep en jij bent er maar half met je kop bij. Wat je dan na 5 minuten in de groep roept is: Hedde gij dé gezeet gehad? Dan ben je zonder enige moeite ook gewoon gelijk weer onderdeel van het gesprek. Dit embleem doet wonderen en werkt altijd!

Oeteldonk emblemen voor heel Nederland

Inmiddels kent heel Nederland carnaval. Waar dit feest voorheen nog vooral voor het Zuidelijke deel van Nederland was, is inmiddels heel Nederland bekend met het vieren van carnaval. Dansende, zingende en feestende mensen zorgen voor een super leuke sfeer in de straten en in de horecagelegenheden. De meeste carnavalsvierders trekken naar Den Bosch oftewel Oeteldonk. Ben jij nu iemand die carnaval wilt gaan vieren in Den Bosch? Dan hebben wij het juiste artikel voor je; een Oeteldonk sjaal. Zonder een rood-wit-geel artikel is het lastig om de horecagelegenheden in te komen, je zit daarom met een Oeteldonk sjaal altijd goed. Daarnaast is het ook lekker warm!

Oeteldonk emblemen bij Oeteldonkstijl.nl

Bij Oeteldonkstijl betaal je nooit teveel voor je Oeteldonkse artikelen. Wij bieden namelijk altijd de laagste prijsgarantie. Vind je onze artikelen ergens goedkoper? Laat het ons dan weten en wij passen de prijs op onze website direct aan. Daarnaast vinden we een snelle verzending ook heel belangrijk. Wanneer je je bestelling bij ons op werkdagen voor 18:00 uur plaatst, heb je het de volgende dag al in huis!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 306
9.2
306 Beoordelingen
"Super
Netjes gebeld omdat de maat die ik besteld had niet te leveren was"
1.49