Oeteldonkstijl

Oeteldonkse uitspraken - Pot gerukt

Typische uitspraken op een kei mooi carnaval embleem voor Oeteldonk!

Bende nou helemoal van de pot gerukt?


Dit embleem is voor de mensen die altijd van die bizar gekke ideeën hebben tijdens carnaval die je beter maar niet kunt doen en dus van de pot zijn gerukt. Owja en denk voortaan eerst even goed na voordat je met je zatte kop van een elektriciteitshuisje wilt gaan springen, want dan zal waarschijnlijk iemand tegen je zeggen; bende nou helemoal van de pot gerukt?

Over Oeteldonk

In Oeteldonk gaat het er weer net even iets anders aan toe dan in Lampegat of Kruikenstad. Zo hebben we in Oeteldonk onze eigen muziek, kleding en symbolen. Één van deze symbolen is de Oeteldonkse vlag; rood, wit en geel. Deze kleuren zie je overal terug; in de Oeteldonk emblemen en in de kleding zoals de Oeteldonk sjaal.

De mooiste én goedkoopste Oeteldonk emblemen

We kopen al onze producten grootschalig in bij de fabrikant. Dit zorgt ervoor dat we veel korting creëren op de stukprijs. Op deze manier zitten er ook geen tussenhandelaren in het proces die de prijs opdrijven. Al die kosten die we besparen rekenen wij weer door in onze verkoopprijs. Zo heeft onze klant altijd de laagste prijsgarantie! Wanneer je onze producten op werkdagen voor 18:00 uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
1.49