Oeteldonkstijl

Emoji embleem - Aapje

Unieke Oeteldonkse emblemen combineren met emoji emblemen

Het vieren van carnaval is de laatste jaren steeds populairder geworden. Waar het voorheen vooral een feest voor het Zuiden des lands was, is nu heel Nederland in de ban van carnaval. De drukst bezochte carnavalsstad van Nederland is Den Bosch. In tijden van carnaval wordt Den Bosch echter omgedoopt tot Oeteldonk. Van Randstedelingen tot Limburgers; iedereen trekt richting Oeteldonk en sluit zich aan bij de feestende, drinken de dansende menigte. Het is erg lastig om de gezelligheid van Oeteldonk te omschrijven; je moet het echt zelf ervaren om te merken hoe geweldig het is. Hoe je je moet kleden? Oeteldonkse kleding heeft een tweetal basisingrediënten; de Oeteldonk sjaal en het Oeteldonkse jasje.

Geborduurde Oeteldonkse emblemen op je colbert of boerenkiel


Zoals gezegd zijn de Oeteldonkse sjaal en het Oeteldonkse jasje DE basisingrediënten voor de perfecte Oeteldonk outfit! Het Oeteldonkse jasje (zoals je heel de stad mee vol ziet staan) is voorzien van Oeteldonk emblemen. Ieder jaar komen er een aantal embleempjes bij op uw jasje totdat het Oeteldonkse jasje geen extra embleempjes meer kan bevatten.
Steeds vaker zien we dat de Oeteldonkse embleempjes worden gecombineerd met andere emblemen. Zo zijn de geborduurde emoji emblemen de laatste jaren zeer populair. Het geeft een leuke afwisseling aan uw Oeteldonk kleding!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
1.75