Oeteldonkstijl

Emoji embleem - Drol

Oeteldonkse emblemen combineren met leuke emoji emblemen!

oeteldonkse drol emblemen
Het vieren van carnaval wordt met het jaar populairder, vanuit alle windstreken trekken feestvierders naar de carnavalssteden om zich in het feestgedruis te storten. Oeteldonk is de naam die de stad Den Bosch krijgt met deze feestdagen. Oeteldonk is de stad die jaarlijks het meeste bezoekers van buiten de stadsgrenzen trekt. Iedereen staat in de straten te dansen, feesten en samen te drinken, de sfeer die heerst tijdens carnaval is onbeschrijfbaar en niet te vergelijken met een ander evenement. Er zijn twee basisingrediënten voor een geslaagde carnaval in Oeteldonk; de Oeteldonk sjaal en het jasje met Oeteldonk emblemen!

Emoji emblemen naast uw Oeteldonkse emblemen


Het Oeteldonkse jasje (of het nu een colbertje of een boerenkiel is) is een absolute must wanneer je carnaval komt vieren in Oeteldonk. Het gaat zelfs zo ver dat horeca eigenaren gasten met Oeteldonkse kleding eerder binnen laten dan mensen zonder de juiste Oeteldonk kleding. Vanwege de enorme drukte en rijen aan de deuren hebben horecagelegenheden deze mogelijkheid om selectief te zijn.
De Oeteldonkse jasjes zijn voorzien van de Oeteldonkse emblemen. Echter is het erg leuk om deze typisch Oeteldonkse emblemen te combineren met bijvoorbeeld onze geborduurde emoji emblemen. Zo wordt uw jasje nog kleurrijker en diverser.
Op voorraad! Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 156
9.1
156 Beoordelingen
"Super!
Snelle verzending en goed verpakt! Blij met mijn producten"
Ook iets voor jou?
oeteldonkse emoji emblemen

Emoji embleem - Peace

Combineer verschillende geborduurde emblemen op uw Oeteldonkse kleding!

1,98
1,75
Per stuk
oeteldonkse kleding emblemen

Emoji embleem - Spook

Geborduurde emoji emblemen in combinatie met Oeteldonkse emblemen!

1,98
1,75
Per stuk