Oeteldonkstijl

Emoji embleem - Cheeseburger

Emoji emblemen vormen een perfecte afwisseling op uw Oeteldonk jasje!

Iedereen in Nederland kent inmiddels het begrip carnaval. Waar dit ultieme volksfeest voorheen vooral gericht was op het Zuidelijk deel van Nederland, daar is nu ook de rest van Nederland inmiddels besmet met het carnavals-virus. Vanuit alle uithoeken van Nederland komen feestvierende, verkleden mensen in volle treinen naar de carnavalssteden. Den Bosch wordt met carnaval omgedoopt in Oeteldonk en is de meest druk bezochte carnavalsstad in Nederland. Lachende, dansende en hossende mensen vieren dit ultieme feest met elkaar. Heb je ook het idee om naar Oeteldonk te komen dit jaar? Zorg dan wel voor de juiste outfit!

Emoji emblemen combineren met de typisch Oeteldonkse emblemen


De juiste outfit voor uw bezoek aan Oeteldonk, hoe ziet dat eruit? De twee basisingrediënten voor de juiste Oeteldonkse kleding: een Oeteldonkse (rood-wit-gele) sjaal en het typisch Oeteldonkse jasje (of boerenkiel). Het Oeteldonkse jasje is een colbertje, of traditionele boerenkiel, met daarop de geborduurde Oeteldonk emblemen. Al onze emblemen kun je zowel op het jasje stikken als strijken, aangezien al onze Oeteldonkse emblemen voorzien zijn van een "iron-backing".
Het is erg leuk om op uw jasje de Oeteldonkse emblemen te combineren met onze unieke emoji emblemen. Op deze manier creëert u uw eigen, unieke Oeteldonk jasje!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
1.75