Oeteldonkstijl

Emoji embleem - Knipoog

Voeg emoji emblemen toe op uw Oeteldonk jasje!

Carnaval is hip! Waar voorheen vooral het leven in het Zuiden van het land totaal op z'n kop stond, is nu heel Nederland om. Vanuit de Randstad, Utrecht, Zuid-Holland, etc, iedereen trekt naar het Zuiden om dit ultieme feestspektakel mee te kunnen maken. Met carnaval is niks te gek. Alles draait om gezelligheid, gemoedelijkheid en gelijkheid.... Er heerst een ultieme sfeer die niet te evenaren is. Dit gevoel is niet te beschrijven en enkel te ervaren door het mee te maken! Den Bosch is carnavalsstad nummer een! Den Bosch wordt met carnaval omgedoopt tot Oeteldonk, en trekt ontzettend veel feestvierders aan uit de rest van het land. Wanneer je naar Oeteldonk komt, zorg dan wel dat je voorzien bent van de twee basisingrediënten; de Oeteldonk sjaal en het jasje met Oeteldonk emblemen.

Emoji emblemen als toevoeging op uw Oeteldonkse emblemen


Zoals gezegd bestaat de Oeteldonkse kleding uit twee basisingredienten; de Oeteldonkse sjaal en het Oeteldonks jasje. Grote kans dat u weet over welk jasje we het hebben, aangezien iedereen er in Den Bosch er eentje aan heeft. Jongeren dragen vaak een colbertje waar de oudere vaak kiezen voor de traditionele kiel. Wat ze gemeenschappelijk hebben is dat de jasjes voorzien zijn van Oeteldonkse emblemen. Het jasje krijgt jaarlijks steeds meer en meer geborduurde emblemen waardoor het op een gegeven moment verzadigd is met emblemen.
Het is erg leuk om de Oeteldonkse emblemen te combineren met onze emoji emblemen. Op deze manier ontstaat er een leuke afwisseling op uw jasje. Al onze emblemen zijn voorzien van een "iron backing", dit houdt in dat je ze op het jasje kan stikken, maar er ook op kan strijken.
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
1.75