Oeteldonkstijl

Emoji embleem - Geschrokken gezicht

Emoji emblemen op uw Oeteldonkse jasje!

Nog nooit gehoord van Oeteldonk? Dan is het hoog tijd dat we daar verandering in gaan brengen! Iedereen moet de Oeteldonk ervaring geproefd hebben in zijn leven, en wanneer je eenmaal bent geweest; dan wil je ieder jaar opnieuw!
Oeteldonk is de naam van de stad 's-Hertogenbosch tijdens de dagen van carnaval. Oeteldonk is de stad die de meeste gasten van buitenaf richting het Zuiden trekt. Vooral veel gasten vanuit de Randstad en Utrecht weten hun weg richting Oeteldonk tegenwoordig te vinden! Wat maakt Oeteldonk zo bijzonder? De sfeer is ongekend, mensen staan samen te dansen, te drinken en te lachen; iedereen is gelijk. De sfeer zoals je hem voelt in Oeteldonk, zo zie je het nergens anders! Zoals gezegd; iedereen is gelijk. Dat komt ook terug in de manier van kleden.

Oeteldonk jasje met de typisch Oeteldonkse emblemen; een absolute must!


Naast de Oeteldonk sjaal, is het Oeteldonkse jasje met Oeteldonk emblemen DE absolute must have onder de carnavalskleding! Wat houdt het Oeteldonkse jasje precies in? Dat is een colbertje of een boerenkiel met daarop de typisch Oeteldonkse emblemen erop. De Oeteldonkse emblemen zijn vaak voorzien van een dansende, feestende of drinkende kikker. Iedereen in de straten en in de kroegen loop met de Oeteldonkse sjaal met het Oeteldonkse jasje. Ook de mert staat er helemaal vol mee!
We zien de laatste jaren steeds vaker dat de Oeteldonkse emblemen gecombineerd worden met andere emblemen. Vooral de populariteit van de emoji emblemen is de laatste jaren enorm toegenomen. Op deze manier creëer je een Oeteldonk jasje die toch helemaal van deze tijd is!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
1.75