Oeteldonkstijl

Emoji embleem - Huilen van het lachen

Geborduurde emjoi emblemen, perfect te combineren met uw Oeteldonk emblemen!

Steeds meer Nederlanders trekken met carnaval richting Oeteldonk, de naam die Den Bosch krijgt tijdens deze gezellige dagen. Carnaval in Oeteldonk is al lang niet meer alleen voor Bosschenaren of mensen die daar omheen wonen. Oeteldonkse carnaval is voor iedereen! Van Randstedelingen tot Limburgers; iedereen is meer dan welkom! Het is dan ook niet voor niets dat Den Bosch de meeste bezoekers trekt van alle Nederlandse steden. Oeteldonk is hot! Wanneer je ook van plan bent om carnaval te komen vieren in Den Bosch, zorg dan wel voor de juiste Oeteldonkse outfit. Wij zijn zeer trots dat we een zeer ruim assortiment Oeteldonkse accessoires en Oeteldonkse emblemen aan kunnen bieden, altijd tegen de laagste prijs van Nederland!

Oeteldonkse emblemen afwisselen met emoji emblemen!


Het Oeteldonkse jasje (boerenkiel) en de Oeteldonk sjaal, dat zijn de twee basiscomponenten van de perfecte Oeteldonkse outfit! Het Oeteldonkse jasje bestaat uit een colbertje of een boerenkiel, met daarop de typisch Oeteldonk emblemen. Iedereen draagt dit jasje, het straatbeeld is er vol mee. Ieder jaar komen er een aantal emblemen bij, tot het jasje compleet gevuld is met mooie Oeteldonkse emblemen. Wij bieden u nu de mogelijkheid om onze mooie en unieke Oeteldonk emblemen te combineren met de zeer populaire emoji emblemen, Wissel de emblemen af op uw Oeteldonk jasje voor een unieke combinatie!
Dit emoji embleem past wel erg goed bij het gevoel van carnaval, een gezichtje dat moet huilen van het harde lachen..... Dat kan u alleen tijdens Oeteldonk overkomen!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
1.75