Oeteldonkstijl

Emoji embleem - Spook

Geborduurde emoji emblemen in combinatie met Oeteldonkse emblemen!

Den Bosch is de meest bezochte stad in Nederland in tijden van carnaval. De naam van Den Bosch veranderd in deze dagen naar Oeteldonk. Vanuit de Randstad tot Limburg en van Groningen tot Utrecht; iedereen trekt naar Oeteldonk om iets mee te krijgen van dit ultieme feestgevoel. Oeteldonk staat bekend vanwege de super gezellige sfeer en gemoedelijkheid; iedereen drinkt een biertje met elkaar, staat te dansen of gezellig met elkaar te hossen. Iedereen is welkom en iedereen is gelijk. Deze gelijkheid komt ook terug in de Oeteldonkse kleding; iedereen loopt met een Oeteldonk sjaal en een Oeteldonk jasje aan door de stad! Op Oeteldonkstijl.nl kunt u ervoor zorgen dat u in de juiste outfit richting Oeteldonk komt.

Oeteldonk emblemen combineren met emoji emblemen!


Het Oeteldonkse jasje (of boerenkiel) is bijna een heilig woord in Oeteldonk; iedereen heeft het aan. Het jasje zit helemaal vol met geborduurde Oeteldonk emblemen. Deze geborduurde emblemen zijn vaak voorzien van een kikkertje, wat een beetje het beeldmerk van Oeteldonk is geworden. De echte Oeteldonkse feestvierders hebben inmiddels jasjes waar geen enkel embleempje meer bij past. Deze zijn door de jaren heen opgespaard.
Het is erg leuk om de typisch Oeteldonk emblemen te combineren met bijvoorbeeld onze emoji emblemen, op deze manier creëer je een leuke afwisseling op uw Oeteldonkse jasje!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
1.75