Oeteldonkstijl

Emoji embleem - Verbaasd Gezicht

Creëer de ultieme finishing touch op uw Oetdeldonk jasje met deze emoji emblemen!

Wanneer het ultieme jaarlijkse feest genoemd moet worden, zullen veel mensen antwoorden met "Oeteldonkse carnaval". Hoe hier feest wordt gevierd, zo zie je het haast nergens anders. Oeteldonk is de naam van de stad 's-Hertogenbosch in de tijden van carnaval. Vanuit heel Nederland komen er treinen vol met gasten richting Oeteldonk om zich in het ultieme feestgedruis te storten. In Oeteldonk heerst de ultieme gezelligheid en gemoedelijkheid. Iedereen danst, zingt en drinkt biertjes met elkaar. Wat verder opvalt als je het straatbeeld bekijkt; iedereen draagt dezelfde kleding!

Oeteldonkse kleding; Oeteldonkse emblemen!


Zoals gezegd valt het erg op in het straatbeeld van Oeteldonk dat iedereen dezelfde kleding draagt. Wat dat is? De Oeteldonk sjaal en het Oeteldonkse jasje (of traditionele boerenkiel) zijn veruit de twee belangrijkste items. Het jasje is uiteraard voorzien van de typisch Oeteldonk emblemen, vaak voorzien van een drinkende, feestende of sjansende kikker.
Steeds meer zien we dat mensen de Oeteldonkse emblemen combineren met andere geborduurde emblemen om afwisseling te creëren op het jasje. Zo zijn de geborduurde emoji emblemen de laatste jaren erg populair. Deze emoji heeft het schaamrood op de kaken staan, iets wat in Oeteldonk ook vaak voor zal komen ;-)
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
1.75