Oeteldonkstijl

Emoji embleem - Kusje

Emoji emblemen zijn zeer populair op de Oeteldonkse jasjes!

Oeteldonk is de naam die de stad Den Bosch draagt tijdens de dagen van carnaval. Iedereen kent deze naam; van Randstedelingen tot Friezen. Dat is ook niet zo heel gek aangezien Oeteldonk de meest populaire carnavalsstad is onder gasten van buitenaf. Iedereen is dan ook welkom in het mooie den Bosch om zich te voegen in het ultieme feestgedruis en aan te sluiten in de polonaise! Zorg wel dat je weet hoe je verkleed gaat in Oeteldonk, sluit je aan bij de menigte. Tijdens Oeteldonk is iedereen gelijk!

HET jasje met Oeteldonkse emblemen!


We kennen eigenlijk 2 items waar je niet aan voorbij mag gaan wanneer je carnaval gaat vieren in het mooie Oeteldonk. Dat is de Oeteldonk sjaal (rood-wit-geel), en dat is het jasje (of boerenkiel) met de Oeteldonk emblemen. Deze twee items zijn de ware belichaming van Oeteldonk en je zult ze in alle straten, op alle pleinen en in alle cafés en kroegen tegenkomen! Zonder deze items zul je je redelijk "naakt" voelen in de overvolle straten van Oeteldonk.
Tegenwoordig worden de typisch Oeteldonkse emblemen steeds vaker afgewisseld met andere emblemen. De meest populaire emblemen die worden toegevoegd zijn de emoji emblemen. Deze zijn relatief klein, en geven een leuke emotie aan die vaak toepasselijk is voor Oeteldonk. Zo wordt er uiteraard ook veel gekust tijdens carnaval ;-)
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 306
9.2
306 Beoordelingen
"Super
Netjes gebeld omdat de maat die ik besteld had niet te leveren was"
1.75