Oeteldonkstijl

Emoji embleem - Knipoog met tongetje

Maak je Oeteldonkse jasje compleet met deze emoji emblemen!

Iedereen in Nederland kent het feest van carnaval. Sommigen vinden het fantastisch, andere doen er niet aan mee. Aan welke kant je ook staat; carnaval wordt steeds groter en steeds meer omarmd door heel Nederland. Van de Randstad tot Limburg; iedereen sluit aan in de polonaise. Het meest populair onder gasten van buitenaf is Den Bosch. Met carnaval wordt Den Bosch omgedoopt tot Oeteldonk. Het is niet voor niets dat Oeteldonk het meest populair is onder gasten van buitenaf; in Oeteldonk is iedereen welkom, iedereen is gelijk. Sluit dus aan in de feestvreugde en zorg dat je klaar bent voor de enorme feestexplosie!

Emblemen op je Oeteldonkse jasje, een absolute must!


Hoe je gekleed moet gaan tijdens het grootse carnavalsfeest in Oeteldonk? Dat is vrij simpel! Er zijn twee items die een absolute must zijn; de Oeteldonk sjaal en het Oeteldonkse jasje! Het Oeteldonkse jasje is of een colbertje of een boerenkiel met daarop de Oeteldonk emblemen en het typisch Oeteldonkse jaarembleem. Je ziet vaak aan de hoeveelheid Oeteldonkse emblemen hoe fanatiek iemand carnaval viert. Bij sommige die hards past er geen embleempje meer bij!
We zien steeds vaker dat de typisch Oeteldonkse emblemen gecombineerd worden met andere, frivole emblemen. Zo zijn deze emoji embleempjes zeer in trek bij carnavalvierders en zien we ze steeds vaker terug op de Oeteldonkse jasjes!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
1.75