Oeteldonkstijl

Emoji embleem - Hartoogjes

Iedereen kent de onwijs populaire emojies, nu ook als embleem!

Oeteldonk is de naam van 's-Hertogenbosch in tijden van carnaval. Oeteldonk kenmerkt zich door dansende, hossende en zingende mensen op de straten, in de horeca en op de markt; overal in de stad heerst gezelligheid. Niet voor niets is Oeteldonk de drukst bezochte stad van Nederland met carnaval, gevolgd door Maastricht. Oeteldonkse feestgangers kenmerken zich door derood-wit-gele feestartikelen, de Oeteldonk sjaal en het Oeteldonkse jasje met Oeteldonk emblemen. Wij laten u graag kennis maken met ons uitgebreide assortiment Oeteldonkse emblemen. Deze zijn erg leuk te combineren met onze geborduurde emoji emblemen.

Hoe worden deze emoji emblemen gebruikt?


Zonder het Oeteldonkse jasje is uw Oeteldonk outfit zeker niet compleet. Het Oeteldonkse jasje in combinatie met de Oeteldonkse sjaal is de perfecte combinatie om carnaval te gaan vieren in Oeteldonk. Zoals u wellicht weet dient u het Oeteldonkse jasje (of de boerenkiel) te voorzien van geborduurde Oeteldonkse emblemen. Hoe voller het jasje, hoe beter u voor de dag komt.
Deze geborduurde emoji emblemen zijn een leuke aanvulling op uw Oeteldonkse emblemen en zorgen voor een leuke afwisseling op uw jasje. Deze vrolijke emoji met hartjes als ogen is altijd een goede toevoeging!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
1.75