Oeteldonkstijl

Emoji embleem - Smiley

Combineer je Oeteldonk emblemen met emoji emblemen!

Carnaval is hot! Steeds meer zien we dat mensen uit Utrecht en de Randstad richting het Zuiden trekken tijdens carnaval. Waar het voorheen nog een feest was voor het Zuiden van het land, daar is nu heel Nederland betrokken bij dit enorme feestgedruis! Samen in de polonaise, samen biertjes drinken en dansen door de straten en in de kroegen. Carnaval staat voor gezelligheid, gemoedelijkheid en er heerst een ultieme sfeer. De meest populaire carnavalsstad van Nederland is Den Bosch, wat in tijden van carnaval wordt omgedoopt tot Oeteldonk. Oeteldonk is DE ultieme plek voor feestvierend Nederland, wanneer je eenmaal geweest bent, blijf je ieder jaar terugkomen; gegarandeerd!

Welke kleding trek je aan tijdens carnaval in Oeteldonk?


Dat is een makkelijke vraag. Er zijn twee basisingrediënten voor je outfit in Oeteldonk; de Oeteldonk sjaal en het Oeteldonkse jasje. Het Oeteldonkse jasje is een colbertje of een boerenkiel met daarop de typisch Oeteldonkse emblemen. Deze emblemen zijn een absolute must voor de echte carnavalsvierder! Op de Oeteldonk emblemen zien we vaak de kikker afgebeeld, vaak met een biertje, feestend of sjansend!
Steeds meer zien we afwisseling op het Oeteldonkse jasje; zo worden de Oeteldonkse emblemen gecombineerd met andere emblemen. De afgelopen jaren is er erg veel vraag geweest naar de emoji emblemen. Deze leuke smiley is wellicht de meest bekende emoji. Een zeer leuke toevoeging op uw Oeteldonkse jasje!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 306
9.2
306 Beoordelingen
"Super
Netjes gebeld omdat de maat die ik besteld had niet te leveren was"
1.75